Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanΠολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων

Αρθρα
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
13-04-2009 14:53:36

Στην οδό 1866 απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα που δεν είναι κατοικία, κατάστημα τροφίμων, εστιατόριο, αναψυκτήριο, ενώ γραφεία επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο στους ορόφους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε άλλη δραστηριότητα δεν νομιμοποιείται. Απαγορεύεται δηλαδή η ανάπτυξη δραστηριοτήτων καταστημάτων λαϊκής τέχνης πώλησης παπουτσιών, ρούχων, κοσμημάτων κλπ._
Στις γειτονιές του Αγίου Μηνά, του Βαλιδέ Τζαμί (πλ.Κορνάρου) και θύλακες κατοικίας στον Άγιο Δημήτριο, τον Άγιο Τίτο, αλλά και σε περιοχές περιμετρικά εκτός των τειχών, η μελέτη εξαιρεί, μια σειρά εμπορικές δραστηριότητες, τις οποίες περιορίζει δραστικά, επιτρέποντας μόνο την λειτουργία καταστημάτων γενικής ανάγκης, όπως παντοπωλεία (με εξαίρεση τα mini market) φούρνους, ψαράδικο φρέσκων ψαριών, περίπτερα (όχι ψιλικατζίδικα) φαρμακεία, χαρτοπωλεία, αναψυκτήρια και εστιατόρια, τα οποία επιτρέπεται να λειτουργούν στις παραπάνω περιοχές. Κάθε άλλη εμπορική δραστηριότητα που σήμερα υπάρχει απαγορεύεται και δεν θα μπορούν να λειτουργούν μαγαζιά πώλησης ρούχων, παπουτσιών, καφενεία, καφετέριες κλπ. Ενδεικτικά αναφέρομε τους εξής δρόμους που υπάγονται στην κατηγορία αυτή: Κορωναίου, Μητσοτάκη, Παραλιακός δρόμος μέχρι τον προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα, Βιάννου Γιαννίκου, Λασιθίου, Ταξιάρχου Μαρκοπούλου, Αρχανών, Κριτοβουλίδου, Βασιλογιώργη, Τομπάζη, Κουρμούληδων, Μαλικούτη, Επιμενίδου, Βύρωνος, Πρεβελάκη Γρεβενών, Χρονάκη, Αγίου Τίτου κλπ
Αυτό συνεπάγεται ότι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αυτών δεν θα μπορούν να εκμισθώσουν τα καταστήματά τους για όλες τις χρήσεις που απαγορεύονται και παθαίνουν ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή.
Το όλο θέμα έχει ξεσηκώσει τους εμπόρους, οι οποίοι εμφανίζονται αγανακτισμένοι για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει, καταγγέλλοντας ότι οι σχεδιασμοί αυτοί, θα αποδειχτούν καταστροφικοί για δεκάδες οικογένειες.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website