Τετάρτη 12 Μαΐου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanΑσφάλιση κτιρίων

Αρθρα
Και τώρα ομαδική ασφάλιση κτιρίων μελών της ΕΝΙΔΑΝΗ από την Interamerican
05-10-2009 17:16:05

ΤΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΟΜΑΔΙΚΗΣ" ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ "ΠΟΜΙΔΑ" ME ΤΗΝ ΙΝΤΕRAMERICAN!

Στην ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN ανέθεσε η ΠΟΜΙΔΑ την ασφαλιστική κάλυψη των κτιρίων των μελών της. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στις 1.10.2009 στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας ανάθεσης της συνέχισης του προγράμματος "ομαδικής" ασφάλισης κτιρίων "ΠΟΜΙΔΑ", ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων του ομίλου της ΙΝΤΕRAMERICAN κ. Γιώργος Μαυρέλης και ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, δήλωσαν τα εξής:

"Η ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της επούλωσης των πληγών που άνοιξε η πρόσφατη κρίση. Είμαστε σήμερα, μόλις 10 ημέρες μετά, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρωτοποριακό πρόγραμμα "ομαδικής" ασφάλισης κτιρίων των μελών της ΠΟΜΙΔΑ, το οποίο υλοποιείτο από την ασφαλιστική εταιρεία "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ" από το 2004 μέχρι τώρα, ανατίθεται και συνεχίζεται από σήμερα από την ΙNTERAMERICAN, με νέους βελτιωμένους όρους και παροχές και κόστος ιδιαίτερα προσιτό σε κάθε ιδιοκτήτη, οικογένεια ή επιχειρηματία. Χαρακτηριστικά τονίστηκε ότι κατοικία 100 τ.μ. με αναλογία κοινόχρηστων χώρων, αποθήκη και γκαράζ, καλύπτεται για φωτιά και 30 ακόμη κινδύνους με συνολικό ετήσιο ασφάλιστρο από μόλις 52,50 ευρώ!

ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ: Η συμφωνία ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση ή και την εκμηδένιση της απώλειας καταβεβλημένων ασφαλίστρων από τα ασφαλισμένα μέλη, εφόσον καταθέσουν τα παλιά συμβόλαια και υπογράψουν αίτηση νέας ασφάλισης μέχρι 30.11.2009.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Όλοι οι μέχρι σήμερα ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα που είχαν καταβάλει τα ασφάλιστρά τους θα καλύπτονται πλήρως για κάθε ζημιά τους, αν προσέλθουν αμέσως για την κατάρτιση νέας ασφαλιστικής σύμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΕΠΑΓΓ. & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η ΠΟΜΙΔΑ και η INTERAMERICAN καλούν όλους τους ασφαλισμένους στο προηγούμενο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων της ΠΟΜΙΔΑ, προκειμένου να μην μείνουν ακάλυπτοι, να προσκομίσουν άμεσα τα συμβόλαια ασφάλισης και τις αποδείξεις πληρωμής που έχουν στα χέρια τους και να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση νέας ασφάλισης στο πρόγραμμα, επωφελούμενοι από τη διαδικασία αναγνώρισης ασφαλίστρων, ως εξής:

Για την περιοχή της Αττικής η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται από τη Δευτέρα 5.10.2009 στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου. Μπορεί να γίνεται όμως και αποστολή με συστημένη επιστολή προς: ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, ΑΘΗΝΑ 10551, που θα περιέχει συμβόλαιο, απόδειξη ασφαλίστρων και νέα αίτηση.

Για την υπόλοιπη χώρα στα τοπικά γραφεία των σωματείων ιδιοκτητών ακινήτων και στα κατά τόπους συνεργαζόμενα γραφεία της INTERAMERICAN.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται συνεχώς από την ιστοσελίδα www.pomida.gr για κάθε νεώτερη διαδικαστική εξέλιξη. Τηλέφωνα πληροφοριών 210 3230400 & 210 9902900.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: kostar@otenet.gr

Για άμεση μεταφορά σας στο νέο πρόγραμμα ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ "ΠΟΜΙΔΑ" ΤΗΣ INTERAMERICAN, τυπώστε, συμπληρώστε και καταθέστε ή ταχυδρομείστε στην ΕΝΙΔΑΝΗ, μαζί με το συμβόλαιο και την απόδειξη ασφαλίστρων, το υπόδειγμα αίτησης που αντιστοιχεί στο είδος ακινήτου που θέλετε να διατηρήσετε ασφαλισμένο:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website