Τετάρτη 12 Μαΐου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanΕνεργειακό πιστοποιητικό

Αρθρα
ΑΠΟ 9-1-2012 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
05-10-2011 09:56:12

Με το υπ αριθμ. πρωτ. 1533/24.9.2010 έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα «Εφαρμογή ΚΥΑ Δ6/Β/οικ.5825 /30.3.2010 «Έγκριση Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων» (ΦΕΚ Β 407), η έναρξη εφαρμογής της υποχρεωτικής έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργ. Απόδοσης Κτιρίων ως προαπαιτούμενου για τις δικαιοπραξίες αγοραπωλησιών & μισθώσεων ακινήτων τελικά καθορίστηκε για την 9η Ιανουαρίου 2011 για όλες τις πωλήσεις και τις μισθώσεις ολόκληρων κτιρίων, ενώ για τις μισθώσεις μέρους κτιρίων, από την 9η Ιανουαρίου 2012, με νεώτερη απόφαση του ΥΠΕΚΑ, μετά από επίμονο αίτημα της ΠΟΜΙΔΑ.

Η ΠΟΜΙΔΑ εξέδωσε αναλυτική ερμηνευτική εγκύκλιο με την οποία ενημερώνει τα μέλη της και κάθε ενδιαφερόμενο για τις σημαντικές εξαιρέσεις από την υποχρέωση έκδοσης πιστοποιητικού. Υπενθυμίζουμε ότι την αναβολή για τις μισθώσεις και τη ρητή εξαίρεση των μικρών ιδιοκτησιών έως 50 τ.μ. είχε ζητήσει η ΠΟΜΙΔΑ από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΕ.Κ.Α. η οποία και ανταποκρίθηκε θετικά. Παράλληλα η ΠΟΜΙΔΑ έχει τονίσει την ανάγκη άμεσης κατάργησης των κατώτατων αμοιβών για τους ενεργειακούς επιθεωρητές. Είναι αδιανόητο, την ίδια ώρα που η πολιτεία προχωρεί σε απελευθέρωση επαγγελμάτων και κατάργηση των κατώτατων αμοιβών, να δημιουργείται μια νέα προνομιούχος τάξη επαγγελματιών, με κατοχυρωμένες κατώτατες αμοιβές, και με αναγκαστικό πελάτη ολόκληρο τον ελληνικό λαό!!! Είναι απαράδεκτο, μέσα στις σημερινές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο λαός της, αντί να προστατεύουν τους πολίτες, ώστε όλοι να μπορούν να πάρουν ενεργειακά πιστοποιητικά, αντίθετα να προστατεύουν τους δικαιούχους των αμοιβών επαγγελματίες, θεσπίζοντας τις παρακάτω "κατώτατες" αμοιβές υπέρ τους, δήθεν για λόγους δημοσίου συμφέροντος!


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website